Påbygg nyttekjøretøy, tilhenger, snøskjær

Utstyr av høy kvalitet selges til meget konkurransedyktige priser.  

I senere tid har vi valgt å gå inn i bransjen med salg av Bilbergere og påbygg. Som forhandlere for Eurotechnik i Scandinavia har vi etableringsfasen lagt oss på en moderat linje med reklame og promotering for at vi skal yte best mulig service uten å ta oss "vann over hodet". 

Vi leverer som standard utstyr til sine påbygg til planbiler, brille-biler og tungbergere. Ellers vi kan bygger spesial løsninger hvis du har noen spesielle ønsker, f.eks.: tilhenger osv.

Leverandør kan bygge alle påbyggene direkte på hvert enkelt chassi, det vil si at påbyggene blir optimalt plassert samt at planhøyden blir kun 130-180mm over hovedrammen. Etter prøvemontering blir påbyggene demontert for galvanisering og lakkering.Hjelperamme,underramme samt brille og alle festebraketter blir sandblåst før galvanisering. Plan og galge(framvegg) blir epoxy-grunnet og lakkert i bilens farge.

Påbyggene kan leveres med hydrauliske støttebein.

Brille-løsninger fra 2-12tonn leveres til alle påbygg med standard brille eller L-arm brille.

Planvinsj/rammevinsj fra 3.6t til 20t. Tungflak kan leveres med større vinsjer.

***************************************************************************************************************************************************

Vi selger snøskjær og strøutstyr av typen BOSS fra USA.

Hjelper å skaffe snøutstyr til traktor, lastebil, ATV, hjulmaskiner, Ford, Chev, Nissan, D-Max, Toyota, Jimmny og etc.

***************************************************************************************************************************************************

For mer ingo kontakt oss.

"Kjøp av biler foregår kun via vår fysisk butikk"