Levering

Normalt har du varene på postkontoret 1-6 arbeidsdager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Spesialbestilte varer er det ca 2-3 ukers leveringstid.

Under Høysesong / Kampanjeperioder kan leveringstiden bli noe lengre pga stor ordreinngang.

Bestilte varer sendes med Posten, Bring, Postnord eller TNT.

Eller våre egne biler samme dag og avhengig av hvor i landet du bor (gjelder kun i Østfold, Oslo, Akershus og Buskerud for kr.1 500,- + 25% mva).

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

Hvis du ikke er fornøyd har du som privatperson ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven). Hvis du angrer kjøpet betaler du selv retur frakten (vi aksepterer kun returnerte varer med vedlagt returskjema og ikke eldre enn 1 mnd.)

Du har muligheten til å hente bestilte varer gratis i vår lager på adressen: Gramveien 52, 1832 Askim (avtales på forhånd).

 

Betaling

 

Oppkrav
 
Beklager, men vi sender ikke i oppkrav.
 
 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .
Forsendelser til Svalbard på over 35 kg kan ikke ekspederes i nettbutikk, ta kontakt på post@brunstadmotor.no for et pristilbud på varer levert til denne destinasjon.
 
 
 
Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, lagerbeholdningsfeil og prisendringer.